Noin kolomen päivän festareilla oli menoa ja meininkiä

Kuva: Sami Sankilampi

Ensimmäinen Noin kolomen päivän festari otsikolla ”Elläimellistä menua” sai perheet liikkeelle. Monipuolinen ohjelma houkutti oululaisia konsertteihin ja teatteriesityksiin. Kolmen eläinnimisen lastenmusiikiduon – Pentti Punkin Syntymäpäivien, Maailman vahvimman pupun ja Soivan Siilin – Elläimellistä menua -yhteiskonsertti onnistui täyttämään paikkansa festivaalin pääkonserttina.

”Tähän aikaan tarvitaan juuri tällaista festivaalia, koska Tammi-helmikuussa ei tapahdu juuri mitään”, totesi eräs festivaalikävijä. Yleisön innostuneisuus ja esiintyjien hyvät fiilikset rohkaisevatkin toteuttamaan festivaalin myös ensi vuonna samaan aikaan. Mutta ennen sitä järjestetään Oulussa jo kesällä, kesäkuun puolivälissä ”Noin kolomen päivän kesäfestari” Hupisarten teatterilla.

Uutisia