Tunteellinen siili kiertueelle Keski-Suomeen

Soiva Siili kaksikko Kyösti ja Markus sekä Pentti Punkin Syntymäpäivistä ja Laulukudelmista tuttu Hiski Pajuniemi matkaavat Jyväskylän seudulle konsertoimaan ”Tunteellinen siili” -ohjelmistollaan. Kiertueella 16.-23.11. on koulu- ja päiväkotikonserttien lisäksi perheille avoimia tilaisuuksia. Keikkakalenterista löydät paikat ja ajat. Tervetuloa!

Tunteellinen siili on tunnekasvatusta runomuodossa sanoin ja sävelin. Konsertissa kuullaan lauluja Soivan Siilin, Vastarannan Siilin, Pentti Punkin Syntymäpäivien ja Laulukudelmien tuotannoista, kaikille tuttujen ja ehkä uusienkin runojen rytmittämänä ja koetaan tunteiden laaja skaala yhdessä yleisön kanssa. Keskiössä on turvallinen vuorovaikutus ja lempeä läsnäolo. Konsertti on rakennettu myös se aivan pienin yleisö huomioiden, mutta toimii mainiosti myös alakoulun isommille ja samalla koko perheelle.

Uutisia