Soiva Siili Arkkitehtuurin maailmassa

KULTTUURIKURKISTUS on Soivan Siilin isännöimä matalan kynnyksen taide- ja kulttuuritapahtuma perheille. Kulttuurikurkistuksessa tutustutaan kulttuurin ja taiteen eri lajeihin ja lajien saloihin kepeästi kokeilemalla, katselemalla ja kuuntelemalla. Voimala 1889 on lempeä ja viihtyisä ympäristö olla yhdessä uusienkin asioiden äärellä ja samalla vaikka nauttia kupponen kahvia tai kaakaota nisun tai pikkusuolasen kera.

Kulttuurikurkistuksessa lauantaina 1.4. Voimala 1889 täyttyy talojen pienoismalleista ja kuvista, joita saat tulla katselemaan ja ihailemaan koko perheen voimin. Pääset tutustumaan arkkitehtuurin maailmaan arkkitehtien ja arkkitehtiopiskelijoiden opastuksella. He vastailevat mielellään kaikenlaisiin talojen suunnitteluun liittyviin lasten ja aikuisten kysymyksiin. Pääset myös itse suunnittelemaan, piirtämään ja rakentelemaan omia arkkitehtoonisia luomuksia työpajoissa. Toimintaa on sään salliessa myös Prunnitorilla.

Ja jotta kaikki olisi mahdollisimman leppoisaa, niin Soiva Siili duo, Kyösti ja Markus, laulavat tilaisuudessa laulujaan aina silloin ja tällöin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tule kurkistamaan!

Uutisia