Soiva Siili kannustaa animaation mestariksi

Koulujen elokuvaviikko järjestää yhteistyössä Valveen elokuvakoulun sekä lastenmusiikkiyhtyeen Soivan Siilin kanssa Mediataitoviikolla Oulussa Animaation mestarikurssin, jossa alakouluikäiset lapset pääsevät sukeltamaan musiikkivideon sekä animaation syövereihin. Ilmoittautuminen kurssille avautuu alkuvuodesta 2023. Lopputuloksena Koulujen elokuvaviikolla 2.–8.10.2023 julkaistaan lasten kädenjälki, eli mestarikurssilla animoitu musiikkivideo Soivan Siilin kappaleeseen.

Animaatioprojektien parissa työskentelevät oppivat kuinka käyttää digitaalisia laitteita ja ohjelmistoja itseilmaisun välineenä. Soivan Siilin musiikin parissa työskentely on ilon ja inspiraation täyttämää. Ryhmässä työskentelyssä kehittyvät sosiaaliset taidot ja animoijat oppivat kuuntelemaan ja arvostamaan muiden mielipiteitä. Valokuvien yhdistyminen liikkuvaksi kuvaksi nostattaa aina innostusta tekijöissä; eloton hahmo herää henkiin silmien edessä!

Teksti: Tiia Hyvälä, koordinaattori, Koulujen elokuvaviikko
Artikkelikuva: Daniel Nagy / Tuomas Mujunen, Ääniharava-cd:n kuvitusta.

Uutisia