“Biisissä on samaa innostuksen hurmiota kuin Säbäkipinässä” – Soiva Siili teki tunnusbiisin Salibandyliiton Säbäkipinään

Lastenmusiikkiyhtye Soiva Siili loi Säbäkipinälle tunnusbiisin, joka kätkee rivien väliin tärkeän ydinsanoman: matalan kynnyksen liikkumisen ilon ja se tiivistää monta lasten liikunnan peruselementtiä. Tunnuskappaleen on suunnitellut Soiva Siili -yhtyeen, varhaiskasvatukseen ja lasten musiikkiin erikoistuneet,  Kyösti Salmijärvi ja Markus Lampela yhteistyössä Salibandyliiton Säbäkipinä-asiantuntijoiden, Tiina Koiviston ja Elina Anttosen kanssa.

-Tunnusbiisin pitää olla samassa innostuksen hurmiossa kuin Säbäkipinäkin on – iloista ja räiskyvää. Siinä kuuluu liikunnan ja liikkumisen riemu sekä se, että kaikki ovat tervetulleita mukaan. Säbästä se kertoo tärkeitä asioita, kuten yhdessä tekeminen, kaveruus, hyväksyntä ja yhteisöllisyys. Säbäkipinä on kaikkien, myös vanhempien ja fanijoukkojen juttu, tiivistävät Kyösti ja Markus tunnusbiisin sanomaa.

Säbäkipinän tunnusbiisi sopii iloiseen fiilistelyyn, mutta sille on myös paljon muita suunnitelmia. Sen ympärille tullaan rakentamaan muun muassa liikuntaleikki, joka rakennetaan sopivaksi varhaiskasvatusikäisille ja käytettäväksi myös Eskariviikon ohjelmaan. Monipuolisuus on yksi Säbäkipinän kantava teema, jonka myötä liikkeeseen ja musiikkiin tullaan yhdistämään myös sarjakuvataide, Säbäkipinän saadessa ihka omat sarjakuvahahmot. Hahmot suunnittelee ja toteuttaa piirtäjä Harri Filppa. Jatkossa Säbäkipinän konsepteissa tullaankiin näkemään Säbäsiilin ja Säbälumikon kommelluksia.

https://salibandy.fi/fi/uutiset/soiva-siilin-tunnusbiisi-sabakipinalle-tunnusbiisissa-on-samaa-innostuksen-hurmiota-kuin-sabakipinassa/?fbclid=IwAR3fIYl4UzsKJWKBP5snS14ignygMJ2R9jgwIOY-Sx8lKdnFLmAUWkqBM0o

Kuuntele Säbäkipinän tunnusbiisi täältä:

YouTube player

Uutisia