Soiva Siili juhlii duokonserteilla

Soiva Siili 25v juhlakiertue saadaan vihdoin järjestettyä tänä keväänä, kaksi vuotta myöhässä. Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun rahaston tukema kiertue piti järjestää jo kaksi vuotta sitten, mutta pandemia sotki suunnitelmat.

Soiva Siili haluaa kunnioittaa juuriaan ja pitkäaikaisinta kokoonpanoaan konsertoimalla duona. Juhlakiertueen konserteissa Kyösti ja Markus esittävät lauluja koko neljännesvuosisataiselta laulutaipaleeltaan. Ruuneperin, Mököpeikon pesäkolon ja muiden Soiva Siili -hittien lisäksi konserteissa kuullaan myös sellaisia vanhoja ja uusia lauluja, joita ei ole levytetty.

Konsertit pidetään Kuusamossa, Taivalkoskella, Pudasjärvellä, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa. Kiertuepaikkakunnat sekä LähiTapiola Pohjoinen ovat TAIKEN lisäksi tukeneet konsertteja. Konsertteihin on vapaa pääsy. Konserttien yhteydessä on mahdollista auttaa Ukrainan kriisistä kärsiviä perheitä osallistumalla SPR:n keräykseen.

Uutisia