Soiva Siili 25 vuotta!

Hiphei! Soivan Siilin juhlavuosi käynnistyi ”Muurahaisia pesässä” -Lapin kiertueella heti loppiaisen jälkeen. Tätä Soivan Siilin ja koomikko Matti Patrosen hulvatonta esitystä voi ja saa tilata kouluihin, päiväkoteihin sekä kaikenkarvaisiin perhetapahtumiin.

Soiva Siili juhlistaa neljännesvuosisataansa myös perinteisillä duo-, trio- ja orkesterikokoonpanojen konserteilla. Vastarannan Siili triokin (Soiva Siili ja Jukka Takalo) on kepeällä jalalla liikkeellä. Kvartettikokoonpanoa saa myös tilata. Siinä konsertin aikana livepiirtää Vastarannan Siili -sarjakuvan luoja Harri Filppa.

Muista tarjolla olevista ohjelmista ja kokoonpanoista mainittakoon Soiva Siili ja Käyrät Torvet, jossa kolme iloista käyrätorvensoittajaa soittaa Soiva Siili duon kanssa.

Näe Soiva Siili livenä

Tulossa pian!

Uutisia