Soiva Siili 25 vuotta!

Hiphei! Soivan Siilin juhlavuosi käynnistyi ”Muurahaisia pesässä” -Lapin kiertueella heti loppiaisen jälkeen. Tätä Soivan Siilin ja koomikko Matti Patrosen hulvatonta esitystä voi ja saa tilata kouluihin, päiväkoteihin sekä kaikenkarvaisiin perhetapahtumiin.

Soiva Siili juhlistaa neljännesvuosisataansa myös perinteisillä duo-, trio- ja orkesterikokoonpanojen konserteilla. Vastarannan Siili triokin (Soiva Siili ja Jukka Takalo) on kepeällä jalalla liikkeellä. Kvartettikokoonpanoa saa myös tilata. Siinä konsertin aikana livepiirtää Vastarannan Siili -sarjakuvan luoja Harri Filppa.

Muista tarjolla olevista ohjelmista ja kokoonpanoista mainittakoon Soiva Siili ja Käyrät Torvet, jossa kolme iloista käyrätorvensoittajaa soittaa Soiva Siili duon kanssa.

Näe Soiva Siili livenä

Uutisia